суббота, 30 мая 2015 г.

Львів і Жешув надихають найбільше: результати конкурсу від Оксани Тодорової

На початку березня «PressjaUA» спільно із художницею, авторкою казки «Одеса надихає!», Оксаною Тодоровою розпочали конкурс. Учасники повинні були розповісти про куточки, які надихають саме їх. Авторки найкращих історій – Руслана Побережняк та Вікторія Дебенко – в подарунок отримали книгу із автографом авторки.
Вікторія Дебенко свою роботу присвятила столиці української культури – Львову, а Руслана Побережняк поділилась своїми теплими відчуттями до Жешува. Тексти переможниць невдовзі можна буде прочитати на нашій інтернет-сторінці.
Отримані роботи були дійсно вражаючими. Навіть Оксана Тодорова була дуже захоплена талантом дівчат. «Дякую за щирі емоції, які відтворені в ваших ессе. Питання туги за рідним краєм, призначення, вибору життєвого шляху завжди хвилюватимуть кращі розуми в цьому світі. Тому, напевно, вони чіпляють за живе. У ваших творах відображена трансформація людини – те, що перетворює гарний твір на справді талановитий, здатний надихнути на власні інсайти, – говорить авторка книги «Одеса – надихає», – ви справжні майстри слова! Дякую, що за допомогою влучних образів ви спромоглись відтворити в уяві читачів дивовижно привабливий світ міста Лева та Жешува. Я навіть відчула той весняно-кавовий аромат, що притаманний романтичному сприйняттю кожного з цих міст. Вітаю з перемогою у конкурсі та бажаю натхнення в реалізації вашого життєвого призначення та досягненні особистих цілей. Мрійте! Але будьте обережні: у найнаполегливіших мрії здійснюються» – побажала дівчатам Оксана Тодорова.
«PressjaUA» поспілкувалась з дівчатами і довідалась, що для кожної з них значить описане місто.
«Я обрала Львів, бо для мене це одне з найкрасивіших міст України. Там я почуваю себе затишно. Йдучи старенькими вуличками, смакуючи каву чи насолоджуючись спілкуванням з добрими людьми. Моя порада така: хочете відпочити – їдьте до Львова», – радить Вікторія. Думаю, що думку Вікторії розділяє більшість населення України, а також закордонних туристів, які, побувавши у Львові, закохуються у нього на все життя.

Оксана Тодорова, Вікторія Дебенко

Руслана обрала місто свого студентського життя – Жешув. «Простими словами пояснити, чому я писала про Жешув, важко. Це треба відчувати серцем. Уявіть, ніби ви в обіймах коханої людини або ніжитесь під теплим весняним сонячним промінням – от саме такі відчуття я переживаю, коли перебуваю в цьому місті. Містечко не тисне, як мегаполіс, а навпаки – лише підкреслює твої переваги. І розвивається разом з тобою, відкриваючи з кожним роком все більше своїх таємниць», – говорить Руслана.

Оксана Тодорова, Руслана Побережняк

Дівчата отримали яскраві книги-подарунки «Одеса-надихає» з автографом авторки. Насолоджуйтесь читанням і відчувайте всю радість життя.
Iryna GOLOVAN          http://pressja.wsiz.pl/

Комментариев нет:

Отправить комментарий